• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Megfelelőségi igazolási terv kidolgozása és végrehajtása

2019.11.04. 10:00

A program kidolgozása és végrehajtása alapvetően magától értetődő. Ami lehet, hogy kevésbé az, az a folyamatos áttekintés, auditálás, elemzés, visszajelzéskérés és fejlesztés szükségessége.

 

Az auditálás elengedhetetlen ahhoz, hogy az ESD védelmi program sikerét biztosítsuk. Igény lesz arra, hogy folyamatosan meghatározza a programba történő befektetés megtérülését és a megvalósuló megtakarításokat igazolja. A technológiai változások fejlesztéseket és módosításokat fognak diktálni. Feltétlen szükség van a kollégák és a felső vezetés irányában visszajelzésre. A vezetőség elkötelezettségének megerősítése is szükséges.

Legyen a terv része mind az információk átadása, mind a visszajelzések begyűjtése a vezetőségtől, az ESD csapat tagjaitól és más munkavállalóktól. A vezetőség tudni akarja, hogy a befektetett idő és pénz megtérül -e a minőség, megbízhatóság és a profit szempontjából. Az ESD csapat tagjainak szüksége van az elismerésre a jól végzett munkáért. Más munkatársak szeretnék majd tudni, hogy azok az eljárások, amik követését kérte tőlük, valóban hasznosak. Hasznos a folyamatfejlesztést a teljes minőségirányítási rendszer részévé tenni és a már használatban levő minőségbiztosítási eszközöket alkalmazni, mint az okfeltáró elemzés és a helyesbítő akcióterv. Hogyha olyan területeket fedez fel, amikkel foglalkozni kell, akkor tegye meg a szükséges korrekciókat, annak érdekében, hogy a program megfelelően haladjon.

A programot bizonyos időközönként értékelje, és végezzen a létesítményében auditot. Így felmérheti, hogy a program sikeres –e és hozza –e a várt megtérülést. Megtalálhatja a gyenge pontokat és felszámolhatja őket. Felfedezheti, hogy a szükséges eljárásokat követik –e.


Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part Two—Principles of ESD Control – ESD Control Program Development
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-2-principles-of-esd-control/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink