• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Megfelelőségi igazolás auditálása

2020.06.01. 01:00

Az ESD védelmi program kidolgozása és alkalmazása magától értetődő.

Ami lehet, hogy kevésbé az, a folyamatos felülvizsgálat, ellenőrzés, elemzés, visszajelzés és fejlesztés szükségessége. Folyamatos kérésekre számíthat majd arra nézve, hogy határozza meg a program pénzügyi megtérülését és igazolja a kiadásokat az elért költségmegtakarításokkal. A technológiai változások meg fogják követelni a fejlesztéseket és módosításokat. Az alkalmazottak és a felső vezetés számára történő visszajelzés alapvető fontosságú. A vezetői elkötelezettség szakadatlan megerősítést igényel majd.

Az oktatáshoz hasonlóan, a program megfelelősségének rendszeres ellenőrzése és auditálása kulcsfontosságúvá válik az ESD védelmi programok sikeres menedzselésében. Az auditálási folyamat puszta létezése ösztönzi a program eljárásainak való megfelelést. Segíti a vezetői elkötelezettség erősítését. A program megfelelőségének ellenőrző riportjai indukálják a szükséges helyesbítések elvégzését és segítik a folyamatos fejlesztés kialakítását.

Az ESD védelmi eljárások rendszeres megfelelőségi igazolásából számos előnyre tehetünk szert.

Előzze meg a problémákat, mielőtt felmerülnének, ahelyett, hogy mindig tüzet oltanának. Határozza meg a problémákat és tegyen helyesbítő intézkedést. Határozzon meg olyan területeket, ahol a program gyenge lehet, és biztosítson megfelelő információt a folyamatos fejlesztéshez.  Hatékonyan használja fel a limitált erőforrásokat. Határozza meg, hogy mikor szükséges az alkalmazottak ismételt képzése. Fejlessze a hozamokat, a termelékenységet és a megbízhatóságot. Az ESD védelmi programot tegye egyetlen sikeres, közös erőfeszítéssé. Az ESD védelmi program megfelelőségi igazolásának auditálása az ESD védelmi programterv elvárt limiteihez képest méri a teljesítményt. Az ESD program megfelelőségének igazolása alatt jellemzően az ESD védett területek (EPA) időszakos felülvizsgálatát és áttekintését értjük, ellenőrizve a csomagoló anyagok helyes használatát, a csuklópántok viselését, a meghatározott eljárások követését és hasonló elemeket. Az auditálás a folyamatokra és létesítményekre vonatkozó informális kérdőívektől formálisabb, harmadik fél által végzett ISO 9000 vagy ANSI/ESD S20.20 tanúsítású auditálásig terjedhet.

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part 4: Training and Auditing
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-4-training-and-auditing/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink