• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  kilencvenhat
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk Adatvédelmi Nyilatkozatát!

   

  *- kötelező kitölteni

Környezetvédelem = Megtakarítás

2016.08.04. 17:02

Védje környezetét, legyen cége energiahatékonyabb és egyszersmind szabálykövetőbb

Cégünk bemutatja az AIJGO-12.8 néven kifejlesztette teljesen egyedi csuklópánt monitorát. A monitorhoz kapcsolt lámpa csak abban az esetben világít ha munkafelület megfelel a méréseknek és ha a csuklópánt csatlakoztatva van a monitorhoz! Így energiát spórolhat, védheti a környezetét és a munkahelyen dolgozó kollégák is könnyebben követik az ESD védelmi szabályokat, hiszen a munkához szükséges fényt, áramot csak abban az esetben kapják meg, ha csuklópántjukat csatlakoztatták.

Csuklópánt monitor az ESD területen való munkavégzéshez, csuklópánt és az ESD védett munkahely (asztalborítás) folyamatos méréséhez, fény- és hangjelzés a teszteredmény mutatáshoz, 1 csuklópánttal használható, ellenállás határok: Piros < 100KΩ < Zöld < 30MΩ < Piros, Tesztfeszültség: 5 V.

Rendelési kód Típus
AIJGO-12.8 Csuklópánt monitor lámpa csatlakozóval
Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az ESD termék katalógusokat

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM a forrasztástechnikai katalógusokat

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az elektronikai kéziszerszám katalógusokat

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

MEGNÉZEM a nyújtott ESD szolgáltatásokat

 

Partnereink

D és Tsa. Bt.

Székhely: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 83.
Iroda és raktár: 2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Telefon: +36 27 502 555
Fax: +36 27 200 835
E-mail: sales@destsa.hu
Adószám: 24585006-2-13
Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Naprakész információk, ajánlatok, események és hasznos taulmányok, cikkek segítik az Ön munkáját!
A feliratkozás elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk adatvédelmi nyilatkozatát!