• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Kicsattanó egészség környezettudatosan!

2020.02.12. 11:13

Sokoldalúság, szuper dizájn és nagyszerű kényelem: legyen bárkinek, bármikor, bárhol elérhető!

 

EVERYIS1 – MINDENKI MINDIG – MINDENHOL EVERYIS1

Every is 1 Interstuhl
Sokoldalúság, szuper dizájn és nagyszerű kényelem: legyen bárkinek, bármikor, bárhol elérhető! Az EveryIS1 ebből a fő elgondolásból született meg. Mégpedig azért, mert az Interstuhl-nál hisznek abban, hogy a jó ülés alapvető jog – nem kiváltság. Az EveryIS1 ennek a meggyőződésnek a kifejeződése. Ez az egyszerű irodai forgószék kiválóan illeszkedik a jövő irodájába, ahol a munkakörök egyre inkább dinamikusak, átjárhatók, egymásba fonódók. Az EveryIS1 az ülés friss egyszerűségét testesíti meg – intuitív és innovatív. Mindazonáltal tervezettségében, ergonómiájában, kidolgozottságában és ökológiai szabványokra nézve ízig-vérig Interstuhl termék. Az EveryIS1 jó ülést jelent kompromisszumok nélkül. Üdvözlünk az Interstuhl világában!
 
interstuhl

A D és Tsa Bt. által forgalmazott Interstuhl és Bimos székek 10 éves garanciával rendelkeznek, mögöttük Európa egyik meghatározó, környezettudatosan gondolkozó székgyártója áll. A német gyártócéget 1961-ben alapították, a termékek fejlesztése során tudományos kutatásokkal igyekszenek biztosítani az egészséges ülést szolgáló innovatív megoldásokat.

 • Egészségesebb ülés
 • Kiegyensúlyozottabb, elégedettebb munkanapok
 • Növekvő hatékonyság és elkötelezettség

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken:

+36 (27) 502 555


 

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink