• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG – Elten munkavédelmi cipők, lábbelik a D és Tsa-tól!

2021.02.22. 18:48

Az Elten negyedik generációs családi vállalkozás, az európai magas minőségű munkacipők és munkavédelmi cipők gyártóinak élmezőnyébe tartozik.

Központja Németországban, az észak-rajna-vesztfáliai Uedemben található. 1910-es alapítása óta sok innovatív megoldáson van túl, több, mint 340 alkalmazottja nagyjából 2,7 millió pár lábbelit gyárt évente. A végtermékek gyártása az Alsó-Rajna régióban történik.

Elten


Tegyen újabb és újabb lépéseket kényelmesen és biztonságosan – vásároljon Elten lábbeliket a D és Tsa-tól!


 

WELLMAXX széria

Ütődéscsillapítás csúcsra járatva – hatékony energiaelnyelés minden lépésnél! Az Infinergy® technológiának köszönhetően a viselő lába tovább marad fitt és lassabban fárad el. Strapabíró lábbelik, segítenek az ízületek károsodásának megelőzésében. -20 és 80 C° között megőrzik működőképességüket.
Egy modell ezek közül a lábbelik közül:

MADDOX BLUE LOW ESD S1P
729571
MADDOX blue Low ESD S1P
 • Méret: 35-48
 • Talp: TPU/PU MAXXIMO
 • Felső rész: Szarvasbőr/textil anyag
 • Kapli: Acél  Termék Megtekintése

ERGO-ACTIVE modellek

Az Ergo-Active 2.0 széria létrehozásában a gyártó figyelembe vette Prof. Dr. Grau kutatási eredményeit (Tübingen/Göteborg Egyetem). Ezek a lábbelik három különböző kivitelben is elérhetők, mozgáshoz optimalizálva: széles és erős, normál vagy vékony lábhoz.
Egy modell ezek közül a lábbelik közül:
 
ANTHONY RED LOW ESD S1P
72751
ANTHONY RED LOW ESD S1P
 • Méret: 36-48
 • Talp: TPU/PU ERGO-ACTIVE 2
 • Felső rész: Mikroszálas / hálós anyag
 • Kapli: Acél  Termék Megtekintése

BIOMEX PROTECTION©

Bokavédelem mandzsettával – a megoldás alapgondolata a túrázásban bevált technológia felhasználása a mindennapos munkakövetelmények keretei közé szánva, klinikai szakértők bevonásával. A mandzsetta a mozgás akadályozása nélkül alkalmazkodik a természetes mozgásszekvenciákhoz.
Egy modell ezek közül a lábbelik közül:
 
ARTURO BLACK-RED MID ESD S3
765511
ARTURO black-red Mid ESD S3s
 • Méret: 38-48
 • Talp: TPU/PU ERGO-ACTIVE 2
 • Felső rész: Hidrofóbizált textil anyag /
 • hidrofóbizált mikroszál
 • Kapli: Kompozit  Termék Megtekintése

LÁBBELIK HÖLGYEK SZÁMÁRA

Milyen elvárásai lehetnek a nőknek a munkavédelmi cipőkkel szemben? Például divatos megjelenés, megbízhatóság, jó illeszkedés a lábra. Az Elten termékei között a hölgyek is több fajta lábbeli közül választhatnak.
Egy modell ezek közül a lábbelik közül:

NIKOLA RED MID ESD S2
74315
NIKOLA red Mid ESD S2

SPORTOS MODELLEK

Modern munkavédelmi cipők hétköznapi kinézettel – ezek a sportos, trendi típusok könnyűek, figyelemfelkeltők és jól néznek ki. Viselje őket örömmel és elégedetten!
Modellek ezek közül a lábbelik közül:

SENSATION UP LOW ESD S3
72201
SENSATION Low ESD S2
 • Méret: 39-47
 • Talp: TPU/PU
 • Felső rész: Farmer kinézetű hidrofóbizált textil anyag / hidrofóbizált nubuk bőr
 • Kapli: Acél  Termék Megtekintése
MAVERICK RED LOW ESD S3
723341
MAVERICK red Low ESD S3
 • Méret: 38-48
 • Talp: PU/PU FUN
 • Felső rész: Hidrofóbizált mikroszál / hidrofóbizált textil anyag
 • Kapli: Acél  Termék Megtekintése
 
 
 
    Kattintson, és tekintsen meg további Elten modelleket!

További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:

+36 (27) 502 555


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink