• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Ionizáció

2020.02.12. 11:26
A legtöbb ESD védelmi program szintén foglalkozik a szigetelt vezetőképes anyagokkal, amik nincsenek leföldelve és olyan szigetelő anyagokkal (pl. általában legtöbbször műanyagok), amiket nem lehet leföldeni. Az elektrosztatikus töltések levezetését antisztatizáló anyagok átmenetileg tudják biztosítani bizonyos körülmények között.
Gyakrabb viszont, hogy levegőionizációval semlegesítik a szigetelő és elszigetelt tárgyakon levő elektrosztatikus töltést, úgy, hogy pozitív és negatív töltöttségű részecskék kiegyensúlyozott forrását hozzák létre. Bármilyen elektrosztatikus töltés van a munkakörnyezetben levő tárgyakon, a levegőben levő ellenkező polaritással rendelkező töltések vonzásával csökkenteni és semlegesíteni lehet. Mivel a levegő ionizáció során csak azt a levegőt használjuk, ami már egyébként is a munkakörnyezetben van, ezért tisztaterekben is alkalmazható, ahol a kémiai permetek és bizonyos elektrosztatikusan levezetőképes anyagok nem használhatók.
A levegő ionizáció a teljes ESD védelmi program részegysége, és nem helyettesíti a földelést vagy más módszereket. Ionizátorokat akkor használunk, hogyha nem lehetséges mindent szabályosan leföldeni, valamint más ESD védelmi megoldások melletti pótmegoldásként. Tisztaterekben a levegő ionizáció egyike lehet a néhány használható ESD védelmi módszernek.
További információk találhatóak az ANSI/ESD STM3.1, az ANSI/ESD SP3.3 és ESD TR53 ionizációs szabványokban az ionizátorok maradék feszültségének (egyensúlyának) és töltés semlegesítési idejeinek tesztelésére.

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part Two—Principles of ESD Control – ESD Control Program Development
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-3-basic-esd-control-procedures-and-materials/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink