• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

INGYENES Forrasztóállomás csere!

2019.04.17. 16:07
INGYEN cserélje le régi Weller, JBC, Hakko, Pace, Ersa, Metcal, stb. forrasztóállomásait ÚJ THERMALTRONICS forrasztóállomásokra!
Ingyenes forrasztóállomás programunk keretében lehetőséget biztosítunk, hogy régi forrasztóállomását lecserélhesse új THERMALTRONICS forrasztóállomásokra. 

BÓNUSZ: Csereprogramunk igénybevétele esetén megkapja INGYENES Pákahegy élettartam növelő oktatásunkat is!

Feltételek:
 1. Olcsóbb régi Weller/Hakko/Pace/Ersa/stb. forrasztóállomások helyett ingyen cserére ajánljuk a THERMALTRONICS TMT-2000S-K állomásokat.
 2. Drágább régi Metcal és Weller/JBC/Hakko/stb. forrasztóállomások helyett ingyen cserére ajánljuk a THERMALTRONICS TMT-9000S állomásokat.
 3. A csere feltétele, hogy  kötelező 25 db pákahegyet rendelni a TMT-2000S-K választása esetén állomásonként. (pl. 4 állomás esetén 4 x 25 db = 100 db) (A pákahegyek típusa lehet különböző)
 4. A csere feltétele, hogy kötelező 30 db pákahegyet rendelni a TMT-9000S választása esetén állomásonként. (pl. 4 állomás esetén 4 x 30 db = 120 db) (A pákahegyek típusa lehet különböző)
 5. Minimális csere mennyiségek: 8 db állomás csere a TMT-2000S-K esetén, 4 db állomás csere a TMT-9000S esetén.
 6. Az új THERMALTRONICS állomások átadásakor a régi csere készülékeket át kell adni a D és Tsa. Bt. részére megsemmisítésre.
 7. A csere kizárólag a THERMALTRONICS cég jóváhagyása követően lehetséges.
 8. A csere állomások és a rendelt pákahegyek szállítási ideje kb. 3-4 hét.
 9. A csere új forrasztóállomásokról és a rendelt pákahegyekről hivatalos megrendelés leadása szükséges.

TMT-2000S-K

Curie pontos fűtési technologia 470 KHz-en
Maximális flexibilitás a széles hegyválasztékkal
Kompakt kialakítás, súlya: 1,3 kg
Kalibrációra és operátor betanításra nincs szükség
Nincs további kiegészítő alkatrészekre szükség
ESD védett
Ólommentes technológiához alkalmas
Hőmérséklet tartás: +/- 1.1 C

TMT-2000S-K Pákahegyek LETÖLTÉSE

TMT-9000S

TMT-9000S

Curie pontos fűtési technologia 13.6 MHz-en
Magas hőátadás és teljesítmény
Beépített LCD kijelző
Duál kapcsolható páka váltó
Kalibrációra és operátor betanításra nincs szükség
Nincs további kiegészítő alkatrészekre szükség
ESD védett
Ólommentes technológiához alkalmas
Hőmérséklet tartás: +/- 1.1 C

TMT-9000S Pákahegyek LETÖLTÉSE

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink