• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Hogyan őrizheti meg ESD ruháinak minőségét a legtovább?

2016.09.21. 13:13

Az elektronikai gyártó cégeknél az ESD védelem egyik legfontosabb eleme, a megfelelő ESD ruházat biztosítása a dolgozóknak.

ruházatFontos megérteni, hogy a megfelelő ESD ruházat viselésével nem megát a dolgozót védjük, hanem a terméket a dolgozótól. Mivel az elektrosztatikus kisülés elleni védelem alappilléréről beszélünk a ruhadarabok minőségének megőrzése elsődleges feladat. Ráadásul anyagi megfontolások miatt is érdemes megfelelőem kezelni az ESD ruházati termékeket, hiszen a kihordási idejük lehető legtovább nyújtásával jelentős összegeket spórolhatunk meg cégünk számára.A fenti cél elérése érdekében elsősorban az ESD ruházati termékek tisztítására kell különös figyelmet fordítani.
 
Az elektrosztatikus feltöltődés ellen védő ruháink gyártásakor karbon vezetőszállal átszőtt egyszálas nylon anyagot használunk, ami különösen érzékeny a hőre, lúgokra, savakra, lágyítókra és fehérítőszerekre. Ezért a ruhadarabokat mossa maximum 40°C-os vízben lehetőleg folyékony mosószert használva.
 
 
 • Ne használjon olyan mosószereket, amelyek tartalmazhatnak hozzáadott öblítőt vagy fehérítőt;
 • Komolyabb vagy zsíros szennyeződés esetén, erősebb, folyékony mosószerek is használhatók, ha azok nem tartalmaznak klóros fehérítőszert;
 • Ne használj fehérítőt;
 • Ne használjon lúgos, savas vagy öblítő szereket;
 • Ne tisztítsa szárazon;
 • Lehetőség szerint szárítsa lógatva, vagy szárítógépben maximum 50°C-on

Az általunk gyártott ESD ruhadaraboknál általában nincs szükség vasalásra köszönhetően a szövetek gyártása során használt adalékanyagoknak. Mindazonáltal, ha szükséges közepes hőmérsékleten vasalhatók.

mosasi utasitasok

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat! 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink