• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Higiénia az intelligens HEIQ VIROBLOCK textil technológiával!

2020.11.18. 16:02
Védelem mikrobákkal, baktériumokkal szemben.

Higiénia az intelligens HEIQ VIROBLOCK textil technológiával! Védelem mikrobákkal, baktériumokkal szemben. A HEIQ VIROBLOCK NPJ03 99,99% hatékonyságot mutatott 30 perc alatt a COVID-19-et okozó vírus, SARS-COV-2 esetében, más anyagokon történt tesztelés során. Az Interstuhl termékeire vonatkozó, hasonló adatot tartalmazó dokumentumokra a közeljövőben lehet számítani.

További részletek, információk:

HEIQ

INTERSUHL

HEIQ VIROBLOCK TECHNOLÓGIA

RENDELJEN ÚJ SZÉKEKET ANTIMIKROBIÁLIS SZÖVETTEL
– vagy meglevő székeihez antimikrobiális huzatot!

A huzatok többféle méretben elérhetők:

SET A Antimikrobiális huzat szett, kis forgószékekhez: ülés, háttámla és karfa huzatok.
SET B Antimikrobiális huzat szett, nagy forgószékekhez: ülés, háttámla és karfa huzatok.
SET C Antimikrobiális huzat szett, látogató székekhez (ülőkagylós székekhez nem megfelelő): ülés és karfa huzatok.
SET D Antimikrobiális huzat kis fejtámlákhoz
SET E Antimikrobiális huzat nagy fejtámlákhoz

Néhány LUCIA PLUS antimikrobiális szövettel is elérhető szék

EV251 Every
EV251 Every
 • Forgószék
 • Görgőkkel
 • Állítható magasságú háttámla
 • 360 °-ban forgatható
 • Poliamid csillagláb

  Adatlap megtekintése

AIM 1S146
AIM 1S146
 • Forgószék
 • Görgőkkel
 • Flextech technollógiával
 • 360 °-ban forgatható
 • Állítható mélységű ülés

  Adatlap megtekintése

Goal 152G6
Goal 152G6
 • Forgószék
 • Görgőkkel
 • Flextech technológiával
 • Állítható magasságú háttámla
 • 360 °-ban forgatható
 • Poliamid csillagláb

  Adatlap megtekintése

További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:

+36 (27) 502 555

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink