• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Hatékony leltár szélsebesen - Alkatrész számláló bérlése

2019.11.27. 11:34

Szélsebes, hatékony, leltár – ez a három szó szerepelhet egy mondatban?
A D és Tsa Bt. által forgalmazott County-S EVO motoros SMD számlálóval igen!

Cégünktől nem csak saját számláló vételére van lehetősége, hanem jóval alacsonyabb összegért, napidíjjal a mi számlálónkat is használhatja, ameddig szüksége van rá. Így kedvezőbb áron végezheti el az év végi leltárt 2019-ben – és még az is előfordulhat, hogy az idei pozitív tapasztalat után jövőre már saját készülékre is beruháznak.

 

County S-evo

MŰSZAKI ADATOK COUNTY-S EVO
Kijelző LCD kijelző, 74 x 46 mm
Maximális számlálási sebesség 220 db/másodperc (1 db)
Pontosság  ±1 darab
Lyukak alkatrészenként
(tényező felosztás)
0.5 – 99
Maximális szalagmagasság  56 mm
Maximális tekercsátmérő 400 mm
További tulajdonságok UP/DOWN (fel-le számlálás)
Részleges számláló memória
PRESET (Előre beállított) módozat
Változtatható betáplálási sebesség
Lépésről lépésre
(egy időben egy alkatrész)
Nyomtató vagy PC kimenet
Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, keresse munkatársainkat a részletekért:

IDÉN HATÉKONY, SZÉLSEBES LELTÁRT SZERETNÉK!

A számlálók bérlésére való foglalások beérkezési sorrendben kerülnek rögzítésre. Biztosítsa még ma hatékony leltárát és foglalja le most a készülékbérlést – még mielőtt más lecsapna rá!

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink