• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  harminckettő
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Gyűjtse gyártása hulladékát is szelektíven! Keresse ESD szelektív hulladékgyűjtőinket!

2017.03.24. 13:53

Cégünk megkezdte  együttműködését a magyar Recobin Kft-vel és a környezettudatosság jegyében ESD hullámkarton szelektív hulladékgyűjtőket kínál. ESD kivitel kizárólag nálunk!

A fenntartható fejlődés felé vezető egyik fontos lépés a hulladékok szelektíven történő gyűjtése. Az így gyűjtött hulladék ugyanis megfelelő kezelést követően alapanyagában újra felhasználható, ezzel is csökkentve a környezet terhelését.

ESD Kukak

Ezért mutatjuk be a Recobin Kft. által fejlesztett ESD területeken is használható újrahasznosított, erősített karton alapanyagból készült, intézményi környezetbe való beltéri ESD szelektív hulladékgyűjtőket.

Környezetbarát alternatíva bármilyen műanyagból vagy fémből készült szelektív edénnyel szemben. Tartós alapanyagának köszönhetően akár 1,5-2 évig is használható, majd az életciklusa végén maga a gyűjtő is újrahasznosítható. Tető része vízhatlanított, nedves ronggyal tisztán tartható.

 • rendkívül tartós, alapanyaga magas fatartalmú erősített karton
 • méretei: 30x30x73 cm
 • hasznos térfogata: 60 liter
 • vízhatlan tetővel rendelkezik, amely egy nedves ronggyal könnyedén tisztán tartható
 • a csomagolás hulladékgyűjtő zsákként hasznosítható újra
 • Rpp < 1,0×1011Ω
 • Umax < ±100V
 • Megfelel (>40% RH esetén) a nemzetközi IEC 61340-5-1 és ANSI/ESD S20.20 ESD szabványokban előírt követelményeknek.
 • egyedülálló módon lehetőség van a céges arculathoz való igazításra
 • irodába akár sima nem ESD kivitelben is elérhető

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD kukak

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink