• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Forrasszon okosan – a díjnyertes TMT-R9800S precíziós forrasztó robottal!

2020.01.22. 11:44
A Thermaltronics innovatív forrasztó robotja egymás után nyert el szakmai díjakat, söpörte be az elismeréseket.
Ezek: 2019 Vision Award, 2018 Global Technology Award és 2019 NPI Award győztes, valamint 2019 EMI Innovation Award díjazott. Ezzel soha nem látott elismerést ért el a piacon.
 Awards
Az ESD védett forrasztó robotrendszer pontosságot biztosít, ennek érdekében egyesíti az innovatív tervezési koncepciót és a precíziós alkatrészeket. A nagypontosságú hardver és az intelligens szoftver kombinációja precíziós forrasztást tesz lehetővé és az operátorok képzésének alacsony költségét.
 
Thermaltronics TMT-R9800S

 • Hat tengelyes forrasztási/adagolási platform
 • Teljes nyomtatott áramkör feltérképezés PCB-n elhelyezett pozícionáló pontok segítségével
 • Lézeres magasságmérés
 • Precíziós hőmérsékletszabályzás
 • Flux és forrasztópaszta adagolás
 • Füstelszívás
 • Kiforrasztás (opcionális)
 • Lehetőség nitrogén védelem csatlakoztatására

Szemben az átlagos lineáris robotokkal a Thermaltronics TMT-R9800S robot teljes érzékeléssel van ellátva, „szemekkel” biztosítja az eljárás végrehajtását és nem pusztán végrehajt egy előre meghatározott programot. Ilyen szempontból rendelkezik megfigyelési és ellenőrzési móddal és ennek eredményeként döntéshozási képességgel. Az adatok ilyen jellegű gyűjtése, tárolása és feldolgozása felhasználásra kerülhet a termelés működésének fejlesztése érdekében, mely az egyik legfontosabb szükséges tényező az Ipar 4.0 szabvány követelményeinek való megfeleléshez.

A Thermaltronics robotrendszer a szervó motorok és precíziós gömbcsavarok használatával alkalmas arra, hogy a nagysebességű munkavégzés, ismételhetőség és tartósság követelményeinek eleget tegyen. A géphez tartozó szoftvert úgy alakították ki, hogy alkalmas legyen a rendszer parancsait gyakorlati működési folyamatokra átalakítani. Hat tengelyes kialakítású szerkezetével, annak önálló, 360 °-os mozgathatóságával lehetővé teszi a forrasztófej és –huzal adagolás különálló vezérlését, így az alkalmazási lehetőségek túlmutatnak a hagyományos forrasztási és adagolási műveleteken.

Az alkalmazások programozását egyszerűvé teszik a teljes képösszeillesztési és térképezési technikák.

A dinamikus lézeres magasságmérés, adaptív vezérlés a precíziós forrasztás ismételhetőségét biztosítja.

A teljes érzékelő rendszer intelligens döntéshozást tesz lehetővé a működési folyamatok során.

DUAL ARM SYSTEM
SOLDER TIP CALIBRATION
TIP CLEANING SYSTEM
FINE TUNING

 

Mit tehet, hogy Ön is élvezhesse a termék előnyeit?
 

 1. Határozza meg a robotizálhatónak vélt forrasztási feladatot!
 2. Küldjön fotókat lapkáról/alkatrészekről és röviden írja le a vevői követelményeket!
 3. A Thermaltronics átnézi és véleményezi az alkalmazást
 4. Hogyha a művelet megfelelő a robot számára, mintadarabokat fogunk kérni
 5. A Thermaltronics megírja a szükséges programot, végrehajtja a forrasztást és videót küld a folyamatról, valamint minta alkatrészeket a vevő számára vizsgálatra
 6. Hogyha a vevő érdeklődik, a következő szintre lehet emelni a támogatást
Lehetséges alkalmazások:
 
 • Furatszerelt alkalmazások („Through-hole” alkalmazások)
 • „Connector pin” alkalmazások
 • „Enclosure” alkalmazások
 • Nyomtatott áramköri alkalmazások („Panel” alkalmazások)
 • Végösszeszerelési alkalmazások („Final assembly” alkalmazások)
 • „Tinning” alkalmazások
 • „Board on board” alkalmazások
 • Precíziós időzítés alkalmazások („Precision timing” alkalmazások)
 • Körkörös forrasztás alkalmazások („Circular soldering” alkalmazások)
 • „Wire” alkalmazások

 

 Várjuk megkeresését

ajanlat@destsa.hu

thermaltronics

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink