• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Fárasztó az álló munka? - Álláskönnyítő szőnyegek és székek

2021.09.29. 15:05

Álláskönnyítő szőnyegeink és székeink csökkenthetik a terhelést!

Kiváló segítség a dolgos munkanapokra! Jelentős terhet róhat az emberi testre a sokáig tartó állás munka közben, az ipari szektorban is. A Bimos ipari álláskönnyítői segíthetnek abban, hogy enyhüljön a gerincre ható nyomás. Szinte bármilyen munkaállomáson használhatók a hozzájuk választható több fajta alapkialakításnak köszönhetően. A Bimos Flex termékei praktikus megoldást nyújtanak olyan dolgozók számára, akik munkaállomásuknál álló- és ülőmunkát is végeznek.

Mi jellemzi a Bimos Flex 2 álláskönnyítőt?

Technikai információk

FLEX 2 Álláskönnyítő
Flex 2
 • Szék üléshez/álláshoz
 • Lábakkal
 • Belső méretek: 520 x 755 x 860 mm
 • Ülésmagasság: 510-780 mm között állítható
 • Ülés anyaga: Integrált szivacs
 • Csúszásgátló ülőfelület
 • Masszív felépítés
 • Strapabíró kialakítás


  Termék Megtekintése

A „Bubble” puha álláskönnyítő szőnyeget kifejezetten álló munkavégzést végző dolgozók számára tervezték. Egyedi méretezés is elérhető belőle, személyre szabható a rendelendő szőnyeg nagysága igény szerint. Elasztikus, puha. Pozitív elfáradás elleni hatással bír a rajta álló munkásokra.

BUBBLE - Puha álláskönnyítő szőnyeg
bubble
 • Méret: 96 x 66 cm
 • Buborékos felszín
 • Extra elasztikus és strapabíró PU szivacs
 • Öntött ferde szélek minden oldalon
 • R11 csúszásgátlással
 • Strapabíró és erős
 • Megtartja állandó formáját
 • Elérhető más, egyedi méretezés is a szőnyegből, az Ön igényei szerint!

  Termék Megtekintése

Vásároljon álláskönnyítő megoldást és enyhítse az álló munkából származó terhelést!

További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:

+36 (27) 502 555


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink