• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Eszközadagoló automaták ingyenes tesztidőszakkal

2021.02.01. 11:23

Próbálja ki díjmentesen az eszközadagoló automatákat 2 hónap ingyenes tesztidőszak alatt!

A folyamatos kutatás, fejlesztés, az innovatív megoldások gyártásba való beépítése fontos része lehet annak, hogy az Önök vállalata is eredményes, versenyképes lehessen a jövőben is. Sok esetben különböző „okos eszközök”, gépek hadrendbe állításával segíthető a munkafolyamatok eredményessége és gyorsasága.

A munkaeszközök kiosztásának automatizálása egy olyan terület, amit Önöknek is érdemes lehet végiggondolni, mérlegelni.

A gépesítés hatékonyabbá teheti cégük működését, valamint lehetőséget teremthet arra, hogy költségeit mérsékelje, legyen szó bérköltségekről vagy eszközökre fordítandó kiadásokról.

A D és Tsa. által forgalmazott eszközadagoló automaták segítségével munkatársai anélkül juthatnak hozzá a számukra szükséges eszközökhöz vagy alapanyagokhoz, hogy ezek miatt valamelyik vagy több kollegájuknak a dolgozók rendelkezésére kellene állnia, vagy folyamatosan nyilvántartania kéne ezeket, gondoskodnia kellene kiosztásukról. A termékkiadó automatákban átláthatóan helyezhetők el a termékek és követhető a készletszint valamint a riportálásnak köszönhetően a fogyás, anélkül, hogy az eszközökről vagy alapanyagokról manuális nyilvántartást kéne vezetni.

Amennyiben igényük van rá, cégünk az automaták feltöltésében is az Önök segítségére lehet, így Önöknek ezzel sem kell feltétlen saját kollegát megbízni.

A termékkezelő automaták segítségével tehát költségeket csökkenthet és hatékonyságot növelhet!

Próbálja ki díjmentesen az eszközadagoló automatákat 2 hónap ingyenes tesztidőszak alatt!

Optimalizálja munkaeszközei kezelését magyar gyártású, intelligens megoldással!

Költségcsökkentés

 • A munkaeszközök kezelése és kiosztása nem igényli munkavállalói közreműködését, így visszafoghatja bérköltségeit
 • Követhető, hogy ki mennyi eszközt vesz fel, így csökkenthető a pazarlás
 • A riportolás segítségével alacsonyabb készletszint érhető el

Hatékonyságnövelés

 • A munkaeszközök elhelyezkedése strukturált, átlátható
 • Az automaták a nap 24 órájában üzemelhetnek
 • A készletszint optimalizálásával a munkaeszközök folyamatosan rendelkezésre állhatnak
DLB-STA1 - Spirálos termékkiadó automata
DLB-STA1
 • Munkavédelmi, gyártási eszközök tárolása és kiadása
 • Kezelhető termékek: pákahegyek, csuklópántok, sarokpántok, köpenyek, pólók, stb.
 • További termékek kezelésére is van lehetőség!
 • 24 órás rendelkezésre állás
 • Adattovábbítás riportálás céljából


  Termék Megtekintése

DLB-STA2 - Spirálos sprayflakon kiadó automata
DLB-STA2
 • Veszélyes spray flakonok biztonságos tárolása és kiadása
 • 24 órás rendelkezésre állás
 • Adattovábbítás riportálás céljából


  Termék Megtekintése

DLB-VKE - Visszavételező kiegészítő egység
DLB-VKE
 • Használt eszközök visszagyűjtéséhez használható
 • A visszaadott termék leesését szenzorral ellenőrzi
 • Opció: kamerával is ellátható


  Termék Megtekintése

További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:

+36 (27) 502 555


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink