• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Meleg ESD ruházatra lenne szükségük a téli időszakra?

2022.10.17. 15:10

Meleg ESD ruházatra lenne szükségük a téli időszakra?

 

Válogassanak kínálatunkból! "Winter Line" kollekcióból is elérhetők tőlünk ESD védett területen használható termékek: kardigánok, pulóverek, mellények, télikabát, kantáros nadrág, téli sapka, csősál.
Magyar gyártású ESD ruházat, mely mögött cégünk több, mint 26 éves szakmai múltja áll. IEC/TS 61340-4-9-2016 és ANSI/ESD STM2.1-2018 ESD szabványok szerint minősített termékek.

ESD Kardigánok

ET kardigánok

CAS - ESD kardigán
Rövid cipzárral

CAL - ESD kardigán
Hosszú cipzárral

CAL-H ESD Kardigán
hosszú cipzárral, állógallérral


További részletek

ESD Pulóverek

ESD puloverek

SWS - ESD pulóver
Környakas

SGS - ESD pulóver
V-nyakas

SKS - ESD kapucnis pulóver


További részletek

ESD Mellények

ESD mellények

SGW - ESD mellény
Környakas

SWW - ESD mellény
V-nyakas

SWW-Z ESD mellény
V-nyakas, cipzárral

VES-S - ESD steppelt mellény

VES-H - ESD steppelt mellény
cipzárral

VES-T ESD mellény steppelt béléssel


További részletek

ESD Polár Kardigánok

ESD polár kardigánok

FCU - ESD Polár kardigán
hosszú cipzárral és színes béléssel

FCF - ESD női polár kardigán
hosszú cipzárral és színes béléssel

FBU - ESD Polár kardigán
hosszú cipzárral és belül színes gallérral

FBF - ESD női polár kardigán
hosszú cipzárral és belül színes gallérral

FSU - ESD Polár kardigán
hosszú cipzárral

FFF - ESD női polár kardigán
hosszú cipzárral

További részletek

ESD télikabát, télimellény, nadrág

ESD kabát, nadrág

WJ - ESD télikabát

WW - ESD télimellény

WN - ESD téli kantáros nadrág

További részletek

ESD sapka, sál

ESD sapka sál

WH - ESD téli sapka

WS - ESD csősál

További részletekÁrajánlatért lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

+36 (27) 502 555


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink