• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

ESD felmérés

2016.09.06. 10:53

Egy helyszíni ESD felmérés kiváló lehetőség arra, hogy egy külsős szemén keresztül láthassa az ESD irányítási tervét. Az MSZ EN 61340-5-1 szabványt és a hozzátartozó CLC/TR 61340-5-2 szám használati útmutatót használva kollégáink elvégzik a megfelelő méréseket és áttekintik a cégük ESD irányítási rendszerét.

 

Minden cég, aki ESD érzékeny eszközöket vagy alkatrészeket kezel, profitálhat ESD felmérésünkből, mely a következő kérdésekre keresi a választ:

 • Megfelelő-e az ön ESD irányítási programja?
 • Nem kerül-e az ESD rendszer fenntartása túl sokba?
 • Megfelel-e a vevői elvárásoknak?
 • Megfelel-e az iparági szabványoknak?
 • Van-e esetleg egyszerűbb, egyszersmind olcsóbb megoldás?

Hagyja, hogy segítsünk önnek!

Kérje ESD felmérésünket saját cégének vagy beszállítójának és szerezzen piaci előnyt:
 • Az ESD felmérés során leellenőrizzük, hogy termékei megfelelnek-e az MSZ EN 61340-5-1 szabványnak
 • Írásos összefoglalónkkal javítjuk cége termelékenységét, a gyártott termékek minőségét és ügyfelei elégedettségét
 • Garantáltan kiemelkedő Befektetésarányos megtérülési mutató(ROI)

Nincsenek kötöttségek!

Cégünk ezt a felmérést külön költség nélkül végzi el. Nem szükséges semmilyen szerződést vagy megállapodást kötni a felmérés elvégzésére. A felméréssel kapcsolatos összes költséget mi vállaljuk. Pusztán a lehetőséget kérünk arra, hogy ajánlatokat adhassunk minden olyan ESD termékre, ami segíthet fejlesztetni az ön meglévő ESD-s programját.

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink