• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

ESD Cipők, földelőpántok, görgők és ESD Ruházatok

2020.01.15. 15:57
Egyes ESD védett területeken a ruházat kiemelt jelentőségű, különösen a tisztaterekben és nagyon száraz környezetekben.

Cipők, földelőpántok, görgők

Az ESD védett cipők, földelőpántok, görgők és kerekek, ESD padlóval párosítva megfelelő elektromos összeköttetést biztosítanak az adott személy vagy tárgy és a padló között. A szigetelő lábbelik, görgők és kerekek az elektrosztatikus töltések áramlását megakadályozzák a testről vagy a mobil berendezésből a padlóba és a földelésbe, ezért kerülendők.

Ruházat

Egyes ESD védett területeken a ruházat kiemelt jelentőségű, különösen a tisztaterekben és nagyon száraz környezetekben. A ruházati anyagok, különösen a szintetikus szövetből készültek, elektrosztatikus töltéseket generálhatnak, amik kisülhetnek ESDS eszközre, vagy olyan elektrosztatikus mezőket hozhatnak létre, amik töltéseket okozhatnak. Mivel a ruházat általában elektromosan szigetelő vagy el van választva a testtől, ezért a ruházati szöveteken levő töltések nem feltétlen áramlanak a bőrön át a földbe. Az ANSI/ESD 20.20 szabvány és az ANSI/ESD STM2.1 ruházati szabvány szerint három kategóriába lehet sorolni az ESD ruhákat:

 • ESD kategória 1 ruha - Levezetőképes védőruha; ESD védett ruha, földeléshez való csatlakozás nélkül. Ugyanakkor földelés nélkül a töltés felhalmozódhat a ruházat elektrosztatikusan vezetőképes vagy levezetőképes részein, amik ilyen esetben töltések tárolói, forrásai lehetnek
 • ESD kategória 2 ruha - Földelhető levezetőképes védőruha; leföldelhető ESD védett ruházat, ami leföldelve magasabb szintű védelmet nyújt az alatta viselt ruhák által okozott elektromos mezők hatásától.
 • ESD kategória 3 ruha - Földelhető levezetőképes védőruha rendszer; olyan leföldelhető ESD védett ruházati rendszer, amely a személy bőrét is csatlakoztatja egy meghatározott földelési úthoz. A teljes rendszer ellenállásának értéke 35 megaohm alatt kell legyen, beleértve a személyt, ruhát és a földelőkábelt.

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part Two—Principles of ESD Control – ESD Control Program Development
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-3-basic-esd-control-procedures-and-materials/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink