• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

ESD beléptetés „korlátokkal”, de nem limitáltan

2016.09.06. 10:20

Feleljen meg a legújabb ESD szabványnak és védje ESD területét fizikai korlátokkal is.

Az ESD területek és ESD érzékeny termékek védelmekor a legnagyobb kihívást az emberi tényező jelenti. Hiszen beépíthetjük a legmodernebb ellenőrző rendszereket, elláthatjuk az ESD védett munkaállomásokat a legdrágább eszközökkel, ha a területen dolgozók nem tartják be az előírásokat. Előzze meg a felesleges utólagos kiadásokat és zárja ki a védelemből az emberi tényezőt. Válassza forgókapuval egybeépített AIJGO-22LB/COMP ESD beléptető rendszerünket, mely természetesen a már korábban is bemutatott megkapta innovatív LIGHT BAR rendszerünkkel van felszerelve, mellyel soha ilyen gyors és egyszerű nem volt az ESD területre való belépés előtti ellenőrzés.

AIJGO-22LB/COMPAJGO-22LB/ALU

 • Lábbeli és csuklópánt teszter ESD területre történő belépéshez
 • LIGHT BAR rendszernek köszönhetően elkülönített teszteredmények (Csuklópánt – Bal láb, Jobb láb), teszteredmény fénnyel (LED) és hanggal is jelezve
 • A láb és a csuklópánt egyidejű tesztelése
 • Duál lábelektróda a bal és jobb láb külön történő teszteléséhez
 • Választható tesztmód: csak lábbeli teszt vagy lábbeli és csuklópánt kombinált teszt
 • Szoftver által beállított ellenállási határ: Lábbeli: 100 KΩ - 35 MΩ - Csuklópánt: 750 KΩ - 35MΩ
 • Megfelel az IEC 61340-5-1 és ANSI/ESD S20.20 szabványoknak
 • Teszt feszültség: 100V
 • Csuklópánt csatlakozás: 4 mm banán csatlakozóval vagy 10 mm patentos csatlakozóval
 • Energiaszükséglet: 220V DC


Cikkszám
AIJGO-22LB/COMP LIGHT BAR és COMPLEX Lábbeli és csuklópánt teszter duál lábelektródával + AS 110 forgóvillás beléptető kapu
AIJGO-BAR1 Korlát az AIJGO-22LB/ COMP beléptető rendszerhez

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink