• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Érintés nélküli ESD teszterek

2020.04.08. 10:07

Belépés az EPA területre biztonságosan!

 

A gyors változások gyors reakciókat igényelnek. Szerezzen be új ESD beléptető rendszert, amely kézhasználat nélkül biztosítja a lábbeli ellenőrzését az EPA területre való belépés előtt! Amennyiben korábban vásárolt eszközét szeretné átszereltetni, ebben is tudunk segíteni. Így dolgozói lábbeli tesztelést követően, de kézérintés nélkül juthatnak be a munkaterületre.

Szükség esetén panelcserével a teszterek átalakíthatóak és így alkalmasak lehetnek csuklópánt és lábbeli egyidejű tesztelésére is – ezután viszont már nem fog működni érintés nélkül.
Kérjük, ezügyben lépjen kapcsolatba értékesítőinkkel!

 

Tekintse meg az érintés nélküli lábbeli ESD teszter működését

Erintés nélküli lábbeli ESD teszter működéseTERMÉKEK

 

 AIJGO-25LB/COMP
- Kézhasználat nélküli ESD beléptető rendszer
AIJGO-25LB/COMp

Light Bar & Complex ESD Beléptető rendszer:

AIJGO-25LB/COMP Lábbeli teszter duál lábelektródával + AS 111 Beléptető kapu + Korlát (választható)

 • Lábbeli tesztelés az EPA területre való belépéshez
 • Csak lábbelitesztelés a bal és jobb oldali lábbeli között
 • A teszt a lábelektródákra való rálépéssel indul a kezek használata nélkül
 • LED világítás és hangjelzés mutatja a teszteredményeket

  AIJGO-25LB/COMP
AIJGO-25LB/ALU
- Kézhasználat nélküli ESD beléptető rendszer                       
aijgo-25lb/alu
Light Bar ESD Beléptető teszter:

AIJGO-25LB/ALU Lábbeli teszter duál lábelektródával


 • Lábbeli tesztelés az EPA területre való belépéshez
 • Csak lábbelitesztelés a bal és jobb oldali lábbeli között
 • A teszt a lábelektródákra való rálépéssel indul a kezek használata nélkül
 • LED világítás és hangjelzés mutatja a teszteredményeket

  AIJGO-25LB/ALU

 

SZOLGÁLTATÁS

 

AIJGO-31 LB/COMP TO 25
- Szolgáltatás: korábban vásárolt teszter átalakítása
Meglevő AIJGO-31 LB/COMP kapus teszter átszerelése AIJGO-25LB/COMP-ra
 

Átalakítás: helyszínen panelcserével, de így csak lábbeli tesztelést végez, többi funkciója így nem működik

Visszaalakítás: helyszínen panelcserével később visszaalakítható a teszter ismét 31LB/COMP működésre, RFID olvasós működéssel

AIJGO-22LB/ALU TO 25
- Szolgáltatás: korábban vásárolt teszter átalakítása

Meglevő AIJGO-22LB/ALU teszter átszerelése AIJGO-25LB/ALU-ra

Átalakítás: laborban, a panel átdolgozásával és átprogramozásával

Visszaalakítás: laborban, a panel átdolgozásával és átprogramozásával ismét 22LB/ALU-ra


További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat:

+36 (27) 502 555


ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink