• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Ergonómikus irodai széket keres kedvező áron?

2021.01.21. 12:40
Otthoni munkavégzésre szánt irodájának berendezését szeretné kialakítani, és oda megfelelő forgószéket találni?

Esetleg cégük kisebb-nagyobb „open office” területére keresnének megfelelő irodaszékeket? Kérje a D és Tsa. segítségét! Az általunk forgalmazott német Interstuhl székgyártó termékei sokfajta lehetőséget biztosítanak, 10 éves garanciával.

Az Interstuhl New Every kollekciója a korábbi díjnyertes Every székek „újragondolásaként”, továbbfejlesztéseként született meg. Puhább, kényelmesebb, jól harmonizáló színkombinációkkal. Ebbe a New Every szériába tartozik az EV251 forgószék is, ami most kedvező áron elérhető az Ön számára is!

EV251 – Every forgószék
EV251 Every
 • Görgőkkel
 • Választható színű ülőlappal és háttámlával
 • Autolift mechanikával
 • Hálós (mesh) háttámlával
 • Állítható ülésmélységgel és deréktámasszal
 • 2D karfával
 • Összeszerelve


  Adatlap megtekintése

 

interstuhl

A gyártóról

Az 1961-ben alapított Interstuhl az irodai és ipari ülési megoldások specialistája. A termékek fejlesztése során tudományos kutatásokkal igyekszenek biztosítani az egészséges ülést szolgáló innovatív megoldásokat. A fenntarthatóság elkötelezett hívei.


A New Every forgószékekről

every
 • Kiváló ár-érték arány
 • Nagyszerű belépőszintű megoldás az ergonómikus üléshez
 • Nagyfokú kényelem és frappáns dizájn
 • Hálós, szövetes vagy „Chillback” háttámlával is elérhető
 • Választható opciókkal

A tervező Sven Von Boetticher szerint a cél nem az volt, hogy újra „feltalálják” a díjnyertes Every irodaszékeket a New Every-vel, inkább az a szándék vezérelte őket, hogy az intenzitás új dimenziójával lássák el a termékcsaládot és annak dizájnját. Átdolgozták az egész kollekciót, a karfáktól kezdve az újonnan kifejlesztett szövetes háttámláig. Arra koncentráltak, amire az embereknek valójában szükségük van, a piackutatás és a technológiai trendekkel kapcsolatos napi tapasztalatok munkájuk alapját képezték.

Ahogyan minden más Interstuhl terméket, a New Every szériát is következetesen a fenntarthatóságra is gondolva tervezték. Az anyagok 98%-a újrafelhasználható, miután az irodaszék elérte a használati idejének a végét. A New Every székek környezetvédelmi tanúsítványokkal rendelkeznek.

A sikeres Every székek új kiadásaként a New Every kollekció a gyártó azon törekvésének a szimbóluma, hogy a jó megoldásokat is még jobbá tegye.

További Interstuhl székek közül választhat weboldalunkon is, Flextech technológiával, vagy anélkül.

 

Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal és vásároljon kényelmes irodai forgószéket kedvező áron!

+36 (27) 502 555

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink