• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

EM EYE ESD Esemény monitor

2016.11.10. 12:48

ESD események, elektromágneses terek, rádiófrekvenciás jelek mérése. Egy asztali mérőműszer tudása egy kézben

 

Függetlenül attól, hogy ön a termék fejlesztésért, az EMC megfelelőségért, az ESD megelőzésért, a berendezések telepítésért és karbantartásáért felelős vagy akár a kutatásban érintett az munkája minősége erősen függ attól, hogy milyen műszereket használ. Az, hogy eléri vagy nem éri el a célját pusztán attól függ, hogy milyen lehetőségei vannak a különféle mérések elvégzésére, adatgyűjtésre és tárolásra, az eredmények prezentálására a lehető legkönnyebb módon és mindenezek számítógépen történő feldolgozására a maximális hordozhatóság lehetősége mellett.
Hogy egy kicsit egyszerűbbé tegyük munkájukat bemutatjuk EM Eye Meter műszerünket, mely egyike a legkisebb műszereknek a ESD események, elektromágneses terek, rádiófrekvenciás jelek mérése területén, attól függően, hogy éppen milyen érzékelőt csatlakoztat a készülékhez. A műszer segítségével jelentős mértékben bővítheti mérési lehetőségeit a legolcsóbb módon, hiszen egy új érzékelőt megvásárolni jelentősen kisebb költség megvásárolni, mint egy egész műszert. A készülék 275 grammos súlyának köszönhetően szó szerint elfér a zsebében vagy a tenyerében. A színes érintőkijelző pedig egyszerűen kezelhetővé teszi.
 
ESD események mérése –  Az EM EYE készülék képes érzékelni az ESD eseményeket legyen szó akár Emberitest-modellről (HBM), Töltöttest-modellről (CDM), vagy gépmodellről (MM). A műszer bárki számára, aki ESD területen érintett, egyszerűen kezelhető. Információkat szolgáltat az ESD kisülés mértékéről és számáról egy konkrét helyen, a kisülés idejéről.
 

Technikai adatok

Funkciók

ESD esemény érzékelő

Elektromágneses térerőmérő (EMF)

Teljesítmény-sűrűségmérő

Kisugárzott izotóp teljesítménymérő (EIRP)

Rádiófrekvenciás mérő (RF)

Hang visszajelzés

Hangszóró hangerőszabályzóval

Külső adattárolás

MiniSD™ Card, FAT32,

SanDisk 512Mb, 1GB, 2GB

Rögzítési intervallum

Csúcsértékek: 1 - 360 s; Átlagértékek: 0,1 - 360 s

Akkumulátor

1.       Lithium-ion, belső

2.       Lithium gombelem, belső

Akkumulátor élettartam

~ 8 óra, 10%-os fényerő mellett; ~ 4 óra, 100%-os fényerő mellett

Töltési idő: kb. 2 óra

Működési hőmérséklet

10 – 40°C

Relatív pártatartam

30 – 70% RH

Kijelző

TFT RGB LCD 240 x 320 pixel

Méret

SZ x V x H: 65 x 32 x 105 mm

Fülhallgató csatlakozó

3,5 mm

Antenna/Kábel csatlakozó

fordított SMA

Tápegység/töltő

Bemenet: 100-240 V ~ 50-60 Hz 0,2 A

Kimenet: 5,0 V 1000 mA

ID 1.3 mm; OD 3.5 mm

 

Alkalmazás

Jellemzők

ESD események

ESD események

ESD Audit és felmérés

Érzékeli az ESD eseményeket és forrásukat

ESD diagnosztika

Méri az egyedi ESD események nagyságát

Csökkenti az ESD veszteségeket

ESD események számának mérése

Adatrögzítés ESD jelentésekhez és statisztikákhoz

Rögzíti az ESD események nagyságát, melyeket időbélyegzővel lát el

Elektromágneses terek

Hallhatóvá teszi az ESD eseményeket a beépített hangszóró segíytségével

EMC diagnózis

Elektromágneses terek

Antennatelepítés és karbantartás

Méri az elektromágneses terem nagyságát

Telekommunikáció (CW, TDMA/GSM/DECT)

Méri a folyamatos és pulzáló tereket

RF biztonság

Méri a térerősséget és a teljesítménysűrűséget

Energia eszközök diagnosztikája

EIRP mérése

Interferencia analízis

EMI jelek forrásának mérése

Helyszíni felmérés

Rádiófrekvenciás jelek

Rádiófrekvenciás jelek

1 MHz –  2.5 GHz

Termék tervezés

Széles mérési tartomány

Kutatás-fejlesztés

 

Rádiófrekvenciás eszközök karbantartása

 

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink