• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Díjnyertes Széria Az ELTEN-től: WELLMAXX

2016.10.12. 13:27

Az ELTEN-nek és számunkra is nagy megtiszteltetés ez a díj és megerősíti stratégiának és folytatni kutatásainkat a lábvédelem területén és hamarosan új stílusú lábbelikkel találkozhat kínálatunkban!

Az németországi Essen városában szeptember végén rendezett biztonságtechnikai szakkiállításon az ELTEN WELLMAXX szériáját a GIT Biztonsági Díjával jutalmazták. A díjért köszönet illeti a GIT SICHERHEIT magazin olvasóit, akik nagyszámban szavaztak az ELTEN-re! Az ELTEN-nek és számunkra is nagy megtiszteltetés ez a díj és megerősíti stratégiának és folytatni kutatásainkat a lábvédelem területén és hamarosan új stílusú lábbelikkel találkozhat kínálatunkban!

Foto
Award

 

 

 

 

 

 

Wellmaxx by ELNTEN: Rendkívül rugalmas talp

A Wellmaxx szériával a biztonsági és ESD cipőgyártó ELTEN egy forradalmian új technológiával jelentkezett a lábvédelmi piacon. A múltban a párnázás koncepciója kizárólag a sportcipők privilégiuma volt. Mostantól a Wellmaxx modellek, melyek talp részét a BASF által fejlesztett részecske habnak köszönhetik rendkívül rugalmas tulajdonságaikat, új mércét állítanak a biztonsági cipők rugalmasságának és párnázottságának.
A Wellmaxx széria beltéri használatra lett kifejlesztve and különösen megfelel a száraz munkahelyek által támasztott követelményeknek, ahol a munkavállalók feladataikat tartósan állva, sétálva vagy térdelve kell végezzék. Az ilyen munka, főleg, ha kemény padlón végzik, óriási terhelést ró a hátra, a lábra, csípőre és a térdekre.
 

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink