• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

A D és Tsa Bt. is kiállító lesz a 2023-as Ipar Napjai kiállításon

2023.04.19. 16:16

2023. május 16-19 között várják majd kollegáink a látogatókat az A pavilon 312C standjánál. Regisztrálj ingyenesen és találkozz velünk: https://bit.ly/IPAR-NAPJAI-REGISZTRACIO

 

Kiállítóként az Ipar Napjain

2022-ben 15 országból, több, mint 400 kiállító vett részt a MACH-TECH, Ipar Napjai és Automotive Hungary kiállításokon, amik során közel 15.000 szakmai látogató jelent meg a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban (forrás: https://iparnapjai.hu/latogatoknak/visszatekintes/). 2023-ban a D és Tsa Bt. is saját standdal tervez szerepelni az Ipar Napjai nemzetközi ipari szakkiállításon, az A pavilon 312C helyén találhatnak meg majd minket az érdeklődők.

Kohut Ákos, Lak Dániel és Pungor Viktor kollegáink állnak majd rendelkezésre kiállítói helyünkön, ahol szeretnénk bemutatni több olyan szolgáltatást, terméket, amiket tudunk biztosítani partnereink számára. Padlókivitelezési lehetőségek ügyében PU és műgyanta anyagból készülő padlókra, útvonalfestésre nézve lehet majd mintákat megtekinteni nálunk, valamint álláskönnyítő szőnyegeket, ütközésvédelmi korlátokat és oszlopot. Reeco asztalt, ionizátort is megnézhetnek a standunkhoz érkezők majd, valamint tisztatéri ruházati termékeket, tisztatéri overálokat, tisztatéri köpenyt, kabátot, nadrágot, csuklyát, arcmaszkot, cipőt.

Ipar napjai 2023

Az idei Ipar Napjai kiállítás 2023. május 16-19 között lesz, idén is a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

Nyitvatartási idők: május 16-18, keddtől csütörtökig 10.00-17.00, május 19. péntek 10.00-16.00. Társrendezvénye lesz az AUTOMOTIVE HUNGARY nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás.

 

Programok:

Továbbképzések, konferenciák, bemutatók, előadások, workshopok, divatbemutató, egyetemek utcája, mérnökverseny

Programok

Megjelenik az E-mobilitás, az ipar 4.0, a kiberbiztonság,
a fenntarthatóság témája a programban:

Programnaptár


Keresd fel a rendezvény honlapját látogatói általános információkért itt:

Általános információ

Tematikai listát itt találhatsz

Tematika

Sok részterületre osztották a szervezők a tematikát, amik között fellelhető az elektrotechnika, gumiipar, vegyipar, biotechnológia, tömítéstechnika, raktározás, energiatermelés, munkavédelem, hegesztéstechnika, hulladékgazdálkodás is.

 

A következő linken ingyenesen regisztrálhatsz az eseményre:

REGISZTRÁCIÓ

Légy részese az idei Ipar Napjai üzleti találkozónak, keresd fel munkatársainkat az A pavilon 312C standjánál, és tájékozódj a D és Tsa Bt.-től elérhető termékekről, szolgáltatásokról!

"A D ÉS TSA BT. NEM EGYSZERŰEN CSAK TERMÉKET, HANEM EGYÜTTMŰKÖDÉST KÍNÁL."

Találjuk meg közösen az együttműködési lehetőségeket – legyen szó padlókivitelezésről, tisztatérről, vagy éppen más témakörről, mint például az ESD védelem vagy a forrasztástechnika, a munkavédelem, a munkahelyi ergonómia!

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink