• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Biztonság és gyorsaság – ESD beléptetés személyre szabva!

2019.03.13. 03:04

Biztonság és gyorsaság – ESD beléptetés személyre szabva!

Feleljen meg a legújabb ESD szabvány legszigorúbb követelményeinek is! ESD beléptetés RFID azonosítóval

Az ESD területek és ESD érzékeny termékek védelmekor az egyik legnagyobb kihívást az emberi tényező jelenti. Hiszen beépíthetjük a legmodernebb ellenőrző rendszereket, elláthatjuk az ESD védett munkaállomásokat a legdrágább eszközökkel, ha a területen dolgozók nem tartják be az előírásokat. Előzze meg a felesleges utólagos kiadásokat és biztosítsa a védelmet az emberi tényezőkkel szemben is! Válassza forgókapuval egybeépített AIJGO-31LB/COMP2 ESD beléptető rendszerünket, melyet természetesen innovatív LIGHT BAR rendszerrel szerelünk fel. Ezzel gyors és egyszerű az ESD területre való belépés előtti ellenőrzés.

Beléptető redszer

A beléptető rendszereink „zászlóshajója” fel lett szerelve a korábban már bemutatott összes innovációnkkal.

Light bar redszer

Ideális választás, amennyiben, a nagyszámú belépések miatt a gyorsaság és a biztonság nagyon fontos tényező. Érintőgombos, magas teherbírású konstrukció.

Comfort redszer

A teszter RFID olvasó segítségével biztosít egyszerű belépést. Az RFID olvasó végzi a személyazonosítást és a kapott adatokat (személyi és mért adatok) egy számítógépre továbbítja. A Management szoftver kezeli a személyi adatokat, teszt módszereket és eredményeket. Az adatok olvasása és mentése azonos számítógép segítségével történik. Abban az esetben, ha a számítógép LAN hálózathoz is csatlakozik, úgy a Management szoftver az Interneten keresztül is elérhető. Egy hálózathoz több AIJGO-31LB/ALU teszter bekötésére van lehetőség.

Complex rendszer

AS 110 forgóvillás beléptető kapuba beépített AIJGO-31LB/ALU teszter

A rendszer főbb tulajdonságai:

 • Lábbeli és csuklópánt teszter ESD területre történő belépéshez
 • LIGHT BAR rendszernek köszönhetően elkülönített teszteredmények (Csuklópánt – Bal láb, Jobb láb), teszteredmény fénnyel (LED) és hanggal is jelezve
 • A láb és a csuklópánt egyidejű tesztelése
 • Duál lábelektróda a bal és jobb láb külön történő teszteléséhez
 • Szofver által beállított ellenállási határ: Lábbeli: 100 KΩ - 35 MΩ - Csuklópánt: 750 KΩ - 35MΩ
 • Megfelel az IEC 61340-5-1 és ANSI/ESD S20.20 szabványoknak
 • Teszt feszültség: 100V
 • Csuklópánt csatlakozás: 4 mm banán csatlakozóval vagy 10 mm patentos csatlakozóval
 • Operációs rendszer: Windows
 • Számítógép csatlakozás RS 485
 • Energiaszükséglet: 230V AC

RFID olvasó:

 • Hatótávolság: 2-5 cm
 • RF frekvencia: 125 KHz
 • ISO/IEC 10536
 • Meglévő munkaidő nyilvántartó és beléptető rendszerrel működése összehangolható (külön fejlesztés, megállapodás alapján)

Management Software:

 • A belépési adatokat *.cvs file-ként menti (kompatibilis EXCEL-lel és szöveg szerkesztővel)
 • Automatikusan naplózza a napi eseményeket
 • Változtatható elfogadási határok
AIJGO-31LB/COMP2 LIGHT BAR & COMFORT & COMPLEX Lábbeli és csuklópánt teszter duál lábelektródával + RFID olvasó + beépített PC, érintőképernyős monitorral + AS110 forgóvillás beléptető kapu
AIJGO-31LB/SFW Management Szoftver AIJGO-31LB/ALU rendszerhez
AIJGO-BAR1 Korlát az AIJGO-31LB/COMP beléptető rendszerhez
Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink