• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Azonosítás

2020.01.19. 10:31
Az ESD védelmi program utolsó eleme a megfelelő szimbólumok használata, az ESD érzékeny eszközök és egyúttal az ESD védelemre szánt egyedi termék azonosítása érdekében.
 
Az ESD szövetség ANSI/ESD S8.1 – ESD feltüntetési szimbólumok szabványa határozza meg a két legszélesebb körben elfogadott, az ESDS alkatrészeket és ESD védett anyagokat azonosító szimbólumot.
Az ESD érzékenységi szimbólum (3-as ábra) egy háromszögből, egy nyúló kézből áll és egy, a nyúló kezet áthúzó ferde vonalból. A háromszög jelentése: „vigyázat”, a nyúló kezet áthúzó vonal jelentése pedig: „Ne érintse meg”. Széleskörű használata miatt a kéz a háromszögben az ESD-vel kapcsolódott össze a fejekben, és a szimbólum jelentése gyakorlatilag így fordítható le: „ESD érzékeny dolog, ne érintse meg.
ESD érzékenységi szimbólum
3-as ábra: ESD érzékenységi szimbólum
Az ESD érzékeny integrált áramkörökre, táblákra, szerelvényekre közvetlenül kerül rá az ESD érzékenységi szimbólum. Azt jelzi, hogy megfelelő óvintézkedések nélkül az eszköz kezelése vagy használata ESD által okozott károkat eredményezhet. A termékek kezelése előtt az operátorokat le kell földelni. Ha igény van rá, a címkét ki lehet egészíteni az eszköz érzékenységi szintjével.
Az ESD védett szimbólum (4-es ábra) a háromszögben nyúló kézből áll. A vonal helyét egy ív veszi át a háromszög körül. Ez az „esernyő” védelmet jelent.
ESD védett szimbólum4-es ábra: ESD védett szimbólum
A szimbólum ESD védett anyagot jelez. ESD védelmet biztosító szőnyegeken, székeken, csuklópántokon, ruházaton, csomagoláson, és más eszközökön alkalmazzuk. Kifejezetten ESD védelmi tulajdonságok (alacsony töltődés, elektrosztatikusan vezetőképes vagy levezetőképes ellenálllás, és/vagy kisülés árnyékolás) biztosítására tervezett, vagy ilyenre módosított eszközökön is használható, mint például kéziszerszámokon, szállítószalagokon, vagy automata kezelőkön.

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part Two—Principles of ESD Control – ESD Control Program Development
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-3-basic-esd-control-procedures-and-materials/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink