• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Az ESD védelem megtervezése

2019.09.17. 10:29

Az első alapelvet a termékek és szerelvények olyan módon való megtervezése jelenti, hogy azok ésszerű keretek között a lehető legellenállóbbak legyenek az ESD hatásokkal szemben.

 

Ennek része az, hogy kevesebb olyan eszközt használjunk, amik sztatikusan érzékenyek, vagy megfelelő bemeneti védelemmel lássuk el az eszközöket, táblákat, szerelvényeket, készülékeket. A tervezők és mérnökök számára az jelent paradoxont, hogy a fejlődő terméktechnológia kisebb és összetettebb geometriákat igényel, amik gyakran érzékenyebbek az ESD-vel szemben. Az ESD Célszintek Ipari Tanácsa és az ESD szövetség által jegyzett „Elektrosztatikus kisülés (ESD) technológiai útiterv”, amelyet 2010 áprilisában felülvizsgáltak, azt vetíti előre, hogy a tervezők egyre kevésbé lesznek képesek arra, hogy a korábban lehetséges védelmi szinteket biztosítsák. Ebből fakadóan, az ESD célszinteket csökkentették, 100 voltra az Emberi Test Modell (HBM), 200 voltra a Töltött Alkatrész Modell (CDM) és 35 voltra a Szigetelt Vezető Modell (MM) esetén, azzal a lehetőséggel, hogy a későbbiekben ezeket az értékeket még tovább csökkentsék. A megadott cél értékek ésszerűnek és biztonságosnak ítélhetőek napjaink termékeinek gyártásában és kezelésében, a nemzetközi ipari szabványokban (pl. ANSI/ESD S20.20 vagy IEC 61340-5-1) leírt alapvető ESD védelmi módszerek használata mellett. Hogyha eszközöket alacsonyabb ESD cél szinteken kell használni és kezelni, szükség lehet az itt leírtakon felüli, alkalmazásspecifikus ellenőrzésre.
 

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part Two—Principles of ESD Control – ESD Control Program Development
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-2-principles-of-esd-control/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink