• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  harmincnégy
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk Adatvédelmi Nyilatkozatát!

   

  *- kötelező kitölteni

Az ESD nem egyenlő az ESD-vel

2017.06.20. 12:18

Mikor szükség van az elektrosztatikus töltések cipőn keresztüli levezetésére ESD cipőt kell használni.

Az ESD védett minősítéssel ellátott biztonsági és munkavédelmi cipők így nem csak a személyzet védelmét szolgálják, hanem védelmet nyújtanak ez elektrosztatikus energia hatásaira érzékeny alkatrészeknek is.

Az ESD cipőkre vonatkozó aktuális szabványok

DIN EN 61340-5-1 – „Az elektronikai alkatrészek elektrosztatikus jelenségek elleni védelme”. Ebben az esetben a személyt és a lábbelit egy rendszerben tesztelik, ahol a mért érték nem lehet több, mint 3,5 x 107 Ohm, vagyis 35 MΩ.
DIN EN 61340-4-3 – „Szabványos vizsgálati eljárás speciális alkalmazásokhoz: lábbeli”. A lábbelik 3 különböző klíma osztályon kell tesztelni. Minél alacsonyabb a páratartam, annál nagyobb problémát okoz a sztatikus töltések elvezetése. Minden általunk forgalmazott ELTEN CLASS 1-es klímaosztályra lett jóváhagyva és tesztelve, ami maximum 15% relatív páratartalmat jelent. A három klímaosztály közül ez fogalmazza meg a legmagasabb követelményeket a lábbelik sztatikus töltések elvezetésével kapcsolatban. Ez garantálja, hogy az ELTEN ESD cipők gyakorlati körülmények között is megfeleljenek ügyfeleink legmagasabb elvárásainak, még nehéz klíma körülmények között is.

Grafikon

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!
 

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az ESD termék katalógusokat

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM a forrasztástechnikai katalógusokat

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az elektronikai kéziszerszám katalógusokat

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

MEGNÉZEM a nyújtott ESD szolgáltatásokat

 

Partnereink

D és Tsa. Bt.

Székhely: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 83.
Iroda és raktár: 2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Telefon: +36 27 502 555
Fax: +36 27 200 835
E-mail: sales@destsa.hu
Adószám: 24585006-2-13
Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Naprakész információk, ajánlatok, események és hasznos taulmányok, cikkek segítik az Ön munkáját!
A feliratkozás elküldésével egyidejűleg elfogadja cégünk adatvédelmi nyilatkozatát!