• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Az elektrosztatikus töltődés csökkentése

2019.10.07. 15:42

Hogyha az ESD érzékenységgel kapcsolatos előrejelzések helytállóak, akkor az ESD a terméktervezésnél alkalmazható ESD védelmi intézkedések egyre kevésbé lesznek hatékonyak az ESD okozta veszteségek minimalizálásában.

 

A védelem negyedik alapelve az elektrosztatikus töltés keletkezésének és felhalmozódásának csökkentése elsődlegesen. Elég alapvető: nincs töltés – nincs kisülés. Kezdésként az EPA munkakörnyezetből eltávolítjuk a lehetséges legtöbb olyan folyamatot és anyagot, amely elektrosztatikus töltést generál, különösen az erősen töltődő szigetelő anyagokat, mint például a közönséges műanyagok. Az elektrosztatikusan vezetőképes  és elektrosztatikusan levezetőképes anyagokat azonos elektrosztatikus potenciálon tartjuk, egyenpotenciál összekötéssel vagy berendezés földeléséhez való csatlakozással. Elektrosztatikus kisülés nem jön létre olyan anyagok között, amiket azonos potenciálon tartanak. Az EPA területen az általános gyártásban használt termékek helyett ESD védett eszközöket kell használni, például a munkafelületek, padlók, köpenyek, stb. esetében. Ezeket földeléshez szükséges csatlakoztatni a töltésgenerálás és a töltés felhalmozódás csökkentése érdekében. Csuklópántokkal vagy padló-lábbeli rendszerrel földeljük a dolgozókat. Bár az alapvető elvet, miszerint „a sztatikus elektromosságot olyan szinten tartjuk, ami minimalizálja a károkat” követni kéne, a töltés kialakulásának teljes megszüntetése nem megvalósítható.
 

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part Two—Principles of ESD Control – ESD Control Program Development
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-2-principles-of-esd-control/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink