• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Az auditálás típusai

2020.06.23. 11:25

Az ESD auditoknak három típusát különböztethetjük meg: programkezelési audit, minőségirányítási folyamatok ellenőrzése, és ESD védelmi program megfelelőségi igazolásának (munkaállomás) auditja. Mindegyik típus jellegzetesen más, és mindegyik létfontosságú ahhoz, hogy az ESD védelmi program sikeres legyen.

A programkezelési audit a program menedzselésének minőségét és a vezetői elkötelezettség erősségét méri. A programkezelési audit olyan tényezőkre koncentrál, mint a hatékony megvalósítási terv megléte, ésszerű programelvárások, ESD képzési programok, rendszeres auditok a megfelelőségi igazolásra, és a programkezelés más kritikus tényezői. Ez az audit jellemzően egy kérdőív segítségével zajlik, kifejezetten azokra a tényezőkre „kihegyezve”, amiket vizsgálni kívánnak. Mivel az auditot egy kérdőív jelenti, ezért az adott hely meglátogatása nélkül is elvégezhető. Az eredmények közvetetten mérik a munkahely megfelelőségét, és különösen önellenőrzés céljából hatékonyak kis cégeknél és nagy globális vállalatoknál egyaránt.

A minőségirányítási folyamatok ellenőrzése során az ESD védelemre vonatkozó statiszikai minőségirányítási technikákat alkalmaznak, és maguk a dolgozók végzik. Ez nem időszakos megfelelőségi auditálást jelent, hanem a program napi hatékonyságának utánkövetését. Az ESD védelmi folyamatok minőségének nyomonkövetéséhez vizuális és elektromos ellenőrzéseket végeznek az eljárásokon és az anyagokon, például csuklópántot tesztelnek. Ez az ellenőrzés naponta, hetente vagy havonta történik. A trendek diagramjai és a részletes nyilvántartások folyamatbeli pontosításokat és korrekciós lépéseket indukálnak. Segítik annak biztosítását, hogy a meghatározott eljárások utánkövetése rendszeresen megtörténik. A nyilvántartási adatok elengedhetetlenek minőségirányítási célok, korrekciós lépések, és az ISO-9000-nek való megfelelés szempontjából.

Az ESD védelmi program megfelelőségi igazolásának auditálása ellenőrzi, hogy a program eljárásait követik és az ESD védelem anyagai és felszerelései az elvárt határértéken belül vannak, vagy szabályosan működnek. Megfelelőségi igazolási auditokat rendszeresen tartanak, gyakran havonta, mintavételezési technikák és az ezekből nyert eredmények statisztikai elemzésének hasznosításával. A részletes ellenőrzési listák használata, és az egyetlen ellenőr biztosítja azt, hogy az auditokat következetesen végezzék, és az ellenőrzések minden elemet lefedjenek.

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part 4: Training and Auditing
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-4-training-and-auditing/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink