• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Vírusok elleni védekezés antimikrobiális kilincshuzatokkal

2020.12.02. 14:11
Védekezzen hatékonyan a COVID-19-el szemben!

Antimikrobiális huzatok ajtó- és ablakkilincsekhez HEIQ VIROBLOCK-al

Huzatok HEIQ VIROBLOCK technológiával - amely antimikrobiális hatással bír többek között a koronavírusok ellen is, mint például a SARS-CoV-2. A HeiQ Viroblock NPJ03 hatékonyságát 99,99%-osnak állapították meg tesztelés során a COVID-19-et okozó vírussal szemben. Lássa el kilincseit ezzel az intelligens svájci technológiával kezelt huzattal!

EV251 Every

 

 • Fekete színben
 • Csomagolási egység 10 db
 • Mosható
 • Anyag: 80% poliamid, 20% elasztán

 

Napjainkban világszerte sok helyen keresnek megoldásokat a COVID-19 világjárvány megfékezésére. A távolságtartás, a szájmaszkviselés és a fertőtlenítés részeivé váltak sokunk mindennapjainak. A családokon, magánszemélyeken túl a cégek is hozhatnak olyan intézkedéseket, amelyek csökkentik a fertőzések, és a megbetegedések kockázatát, esélyét. A különböző irodai bútorokat gyártó német Interstuhl révén hatékony megoldásokat tudunk Önnek is biztosítani a COVID-19-el szembeni védekezéshez: a svájci Heiq céggel való együttműködésüknek köszönhetően rendelhetők kilincshuzatok, üléshuzatok, forgószékek is Heiq Viroblock technológiával. Ez tehát azt jelenti, hogy elláthatja az irodájában található ajtók vagy ablakok kilincseit is ilyen mikrobiális huzatokkal, csakúgy, mint használatban levő székeit. Hogyha pedig új irodai székek beszerzését tervezik, szintén van lehetőség már alapvetően ilyen, higiéniai hatással bíró termékek vásárlására.

Mit lehet tudni a HEIQ VIROBLOCK-ról?

A HeiQ Viroblock NPJ03 egy olyan intelligens svájci textil technológia, amit a textil gyártás folyamat utolsó fázisa során alkalmaznak. Ez a szövettechnológia megvédi a terméket a mikrobáktól és baktériumoktól. Képes elpusztítani a káros burkos vírusokat, hogyha kapcsolatba kerül velük. Működésének hátterében fejlett ezüst technológia és vezikulum technológia áll.

Hatékonyságán túl érdemes azt is megemlíteni, hogy a HeiQ Viroblock technológia hipoallergén és OEKOTEX tanúsítással is rendelkezik. Swiss Technology Award 2020 díjat nyert és minden összetevője újrahasznosított.

Érdekes plusz információ még továbbá, hogy először a 2013-as ebola krízis számára fejlesztették ki. A közelmúltban történt tesztelés alapján az afrikai krízis során használt FFP2 maszkok hét évvel később is ugyanazzal a mikrobiális hatással bírtak az idő elteltével is.

További részletek, információk:

HEIQ

INTERSUHL

HEIQ VIROBLOCK TECHNOLÓGIA

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken és rendeljen antimikrobiális tulajdonságokkal bíró székeket, vagy üléshuzatokat, kilincshuzatokat!

+36 (27) 502 555

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink