• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

A problémás területek és a védelmi szint azonosítása

2020.01.15. 15:43
Az egyik első kérdés, amire választ kell adjunk a következő: „Mennyire ESD érzékenyek azok az alkatrészek és szerelvények, amiket gyártunk vagy kezelünk?

Ez az információ útmutatást ad azoknak a különböző folyamatoknak és anyagoknak a meghatározásában, amelyek az ESD irányítás alatt tartásához szükségesek az Önök környezetében. Hogyan állapítja meg az alkatrészek és szerelvények érzékenységét vagy honnan kaphat információt azok ESD osztályozásáról vagy érzékenységéről?

Az első forrás maga az alkatrész gyártója vagy a beszállítója lehet, vagy a termék adatlapja. Mind az Emberi Test Modell (HBM), mind a Feltöltött Eszköz Modell (CDM) szerinti értékekhez fontos hozzájutnia. Lehet, hogy arra a következtetésre jut, hogy az adott eszköz ESD érzékenységét le kell tesztelnie. Ugyanakkor vegye figyelembe, hogy az eszközök besorolásához használt feszültségértékek és a gyártásban mért elektrosztatikus feszültségek közötti korreláció gyenge.

A második kérdés, amire választ kell találnia: „Létesítményünk melyik részeinek van szüksége ESD védelemre?” Ez alapján meghatározhatja az elektrosztatikus kisülésektől védett területeket (EPA területek) Önöknél, ahol érzékeny alkatrészeket kezelnek és ahol az ESD védelem alapelveit alkalmaznia kell. Gyakran azt fogja tapasztalni, hogy több olyan védelmet igényelő terület van, mint amire eredetileg gondolt, jellemzően bárhol, ahol ESDS eszközöket kezelnek. Azokat a tipikus területeket, ahol ESD védelemre van szükség, az 1. táblázat tartalmazza.

1. táblázat
Létesítmények tipikusan ESD védelmet igénylő területei
Áruátvétel
Ellenőrzés
Tárolók és raktárak
Gyártósor Tesztelés és ellenőrzés
Kutatás és fejlesztés
Csomagolás
Helyszíni javítás
Irodák és laboratóriumok
Tisztaterek

Forrás:

Fundamentals of Electrostatic Discharge
Part Two—Principles of ESD Control – ESD Control Program Development
© 2013, EOS/ESD Association, Inc., Rome, NY

https://www.esda.org/esd-overview/esd-fundamentals/part-3-basic-esd-control-procedures-and-materials/

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink