• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

D és Tsa az Ipar Napjain

2020.10.13. 11:49

Találkozzunk október 19-22 között a Hungexpón, az Ipar Napjai rendezvényen!

Vegyen részt díjmentesen a kiállításon - ingyenes regisztációs link itt!

A KAPCSOLATOK SZÁMÍTANAK - D ÉS TSA AZ IPAR NAPJAIN

TALÁLKOZZUNK OKTÓBER 19-22 KÖZÖTT A HUNGEXPÓN, AZ IPAR NAPJAI RENDEZVÉNYEN! 
Hungexpo
Ipar napjai

 

INGYENES REGISZTRÁCIÓ AZ IPAR NAPJAIRA

Idén ősszel az Ipar Napjai és az Automotive Hungary nemzetközi kiállításokat egy időpontban rendezik meg Budapesten. A szervező Hungexpo összeállított egy POST COVID kézikönyvet, és belépési szabályzatot. Ezek segítik azt, hogy az alapvető higiéniai szabályok betartásával csökkenjen a fertőzés kockázata rendezvényeiken.

A 2020-as év nem várt kihívásokat hozott mind magánszemélyek, mind cégek számára. A D és Tsa Bt. továbbra is partnerei rendelkezésére áll. Találkozzon kollegáinkkal az A pavilonban, a 311/E standnál és ismerje meg közelebbről a következő termékköröket:

BIMOS munkaszékek, álláskönnyítők
Bimos
Elten, Robusta, Wintoperk lábbelik
Cipok

Reeco ESD munkaasztalok
reeco
Termékkiadó automaták, Álláskönnyítő szőnyegek
Termekkiado automoata szonyeg

 

KERESSE BIZALOMMAL MUNKATÁRSAINKAT AZ A PAVILONBAN, A 311/E STANDNÁL!

 

VEGYEN RÉSZT DÍJMENTESEN A KIÁLLÍTÁSON:

INGYENES REGISZTRÁCIÓ AZ IPAR NAPJAIRA

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink