• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

PVC és Gumi ESD padlók kivitelezése

A rugalmas padlóburkolatok az egyik leggyakrabban használt ESD padlóanyagok. Az anyag összetétele általában vinyl vagy vinylt tartalmazó kombináció az ESD PVC esetén, természetes gumi az ESD gumi esetében.

A PVC és Gumi ESD padlók jellemzői:
 • Számos szín és minta létezik
 • Ellenállóak a vegyi anyagokkal szemben
 • Emelt padlóknál is alkalmazható
 • Több karbantartást igényelhetnek, mint más állandó ESD padlóburkolatok
 • Korlátozott csúszásgátló hatása van
 • Kevésbé tolerálja a nehéz járművek közlekedését a felületen (pl. targonca)
 • Karbon tartalmuk miatt korlátozottan használhatók tisztatérben
 • Tekercsben és kocka lapokban elérhető
A PVC és Gumi ESD padlók
Telepítési szempontok Alkalmas új ESD padló kialakítására és meglévő padló cseréjére
Tartósság 12-15 év
Kivitelezési idő közepesen hosszú (2-7 nap)
Mechanikus tűrőképesség Közepes
Kopásállóság Közepes
Vezetőképesség (ESD) megtartása ESD PVC:
ESD Gumi: Magas
Ár ESD PVC: Közepes
ESD Gumi: Magas
  A PVC és Gumi ESD padlók jellemzői
Az ESD PVC padlók kivitelezési formája lehet tekercs vagy lap:

Az ESD PVC padlók kivitelezési formája

Ajánlatkérés

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink