• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  harmincöt
  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Legjobb a lábnak, legjobb önnek

2016.11.10. 11:59

Élete során sok embernél alakulhatnak ki különféle lábproblémák. A legtöbb esetben azonban nem szükséges ortopédiai kezelés. Azonban a fájdalom már figyelmeztet a leendő problémára. Az ELTEN személyre szabott fél ortopéd talpbetéteivel megelőzheti, hogy a kisebb talpproblémák komolyabb problémává fajuljon.

Minden láb más

Az emberek lábai legalább annyira sokfélék, mint az emberek maguk. Azonban meg lehet különböztetni három alapvető lábtípust, melyek általában a leggyakoriabbak. Ennek a három típusnak megfelelően fejlesztette ki talpbetét típusait az ELTEN cipőgyár. Ezek alapvetően a lábboltozat magasságában térnek el egymástól. Ezek egyedi nyomáspontokat és súlyelosztást jelent, melyek később fájdalomhoz vezethetnek.  A kisebb alátámasztás miatt a lába hamarabb fárad és a hátára is nagyobb hatást gyakorol minden lépés.

Egyedi talpbetétet

ALACSONY

Lapos lábhoz és a kényelmes ütközés elnyelésért.


KÖZEPES

Határozottan jobb alátámasztás és kényelem a közepes boltozatú lábaknál.


MAGAS

A hatásos ütközés elnyelésért kifejezetten magas lábboltozat esetén


ELTEN SensiCare

Az ELTEN SensiCare talpbetétek a lehető legjobban a talp és a cipő alja közé kerül, ezáltal képes megelőzni a fájdalmat és a sarok, a láb és a csípő túlerőltetését. A SensiCare talpbetétek könnyűek, hajlékonyak és kényelmes alátámasztást nyújtanak, így a lába és lábszára kevésbé fárad el.

 

 

CURREX WORKPRO

A legújabb sportfejlesztések integrálva a szabadalmazatott Currex betét technológiába.

 

A mérhető kényelem

Egy hőmérséklet-érzékeny fóliának köszönhetően a FOOTDISC® PRO készülékkel lehetőség nyílik a lábforma és talplenyomat meghatározására, így a különféle problémák láthatóvá válnak. 

 

 

 

Bővebb információért és ajánlatért keresse kollégáinkat!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az ESD termék katalógusokat

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM a forrasztástechnikai katalógusokat

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

MEGNÉZEM az elektronikai kéziszerszám katalógusokat

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

MEGNÉZEM a nyújtott ESD szolgáltatásokat

 

Partnereink

D és Tsa. Bt.

Székhely: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 83.
Iroda és raktár: 2600 Vác, Galcsek u. 8-10.
Telefon: +36 27 502 555
Fax: +36 27 200 835
E-mail: sales@destsa.hu
Adószám: 24585006-2-13
Bővebben

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Naprakész információk, ajánlatok, események és hasznos taulmányok, cikkek segítik az Ön munkáját!