• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

ESD Poliuretán Padlóbevonat

Az ESD poliuretán padlóbevonat mechanikusan erős vezetőképes védőréteget képez a padló felületén, megóvva a padlót az idő előtti elhasználódástól, illetve az erőteljes igénybevétel folyamán keletkezhető károsodásoktól.

ESD poliuretán padlóbevonat jellemzői:
 • 40-60% költségmegtakarítás a burkolatcseréhez képest!
 • 24 óra alatt kialakítható 500 – 1000 m2 ÚJ ESD felület!
 • Gyártás közben is kivitelezhető!
 • Pormentes kivitelezési technológia!
  • Jelentősen javítja és hosszú távon megőrzi a burkolat ESD tulajdonságát
  • Nagymértékben csökken az üzemeltetési, tisztítási költség
  • Tartós, nem kopik le a burkolatról, utógondozást nem igényel
  • Határozottan szebb megjelenést biztosít
  • Környezetbarát kivitelezés, környezetbarát anyag
  • Bontás nélküli felújításként is alkalmazható
  • Minimális vastagsága, nem növeli a padlószint magasságát
  • Növeli a burkolat élettartamát, nagyfokú ellenállás a kémiai anyagokkal szemben
  • Nagyfokú ellenállás a mechanikai károsodásokkal szemben
  • Megakadályozza a targonca nyomok burkolatba történő beivódását
  • Évekig tartó védelmet biztosít a burkolat számára
  • Útburkolati jelek, padlójelölők felfestésére is alkalmas
ESD poliuretán padlóbevonat kivitelezése:
Telepítési szempontok Műgyanta (epoxy), gumi, linóleum, PVC és modul padlók
Választható fényességi szintek extra matt, selyemfényű, fényes
Kivitelezési idő Rövid (1-2 nap)
Tartósság 2-8 év
Mechanikus tűrőképesség
Kopásállóság
Vezetőképesség (ESD) megtartása
Ár Alacsony
 
EPA területek ESD poliuretán padlóbevonattal:
EPA területek ESD poliuretán padlóbevonattal:
EPA területek ESD poliuretán padlóbevonattal:

 

Ajánlatkérés

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink