• AJÁNLATKÉRÉS

  Kérje személyre szabható árajánlatunkat, küldje el kérdéseit, észrevételeit és üzeneteit! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

  A *-gal megjelölt sorok kitöltése kötelező!

  Az ajánlatkérés, üzenet elküldése nem minősül megrendelésnek!

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon található ajánlatkérés regisztrációs kérdőív kitöltésével és az ajánlatkérés szolgáltatás bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Ön által megadott e-mail címre a D és Tsa. Bt. ajánlat készítési szolgáltatást nyújtson.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg hozzájárul, hogy a D és Tsa. Bt. az Ön személyes adatait ajánlat készítési szolgáltatás nyújtása céljából az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy a www.destsa.hu weboldalon a www.destsa.hu/adatvedelmi-tajekoztato közvetlen linken található Adatvédelmi Tájékoztatót elolvasta, megismerte és az abban foglaltakat elfogadja.

  Az ajánlatkérés elküldésével (a „Küldés” gomb megnyomásával) egyidejűleg kijelenti, hogy személyes adatai a valóságnak megfelelnek, azokat önként és megfelelő tájékoztatás után adta meg. Továbbá az előző nyilatkozatai visszavonásig érvényes, hozzájárulását az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatja.

  *- kötelező kitölteni

Katalógus

Építsen sikeres karriert megalapozott szaktudással! - ESD koordinátor és felelős továbbképzés

2021.01.07. 13:36

ESD védelem az alapoktól kezdve egészen az összetettebb kérdésekig

 

Három napos, akkreditált képzés 2021. január 20-22 között. Az oktatáson való részvételt követően vizsgára kerül sor, ezt követően a sikerrel vizsgázók hivatalos bizonyítványt kapnak a megszerzett tudásról.

Godmin logo

Partnercégünk, a GOD-MIN mérnöki Kft. biztosítja a helyszínt és látja el a szervezési feladatokat, a szükséges mérő- és szemléltető eszközöket az AIJ-GO Kft. bocsátja rendelkezésre.

Az oktató Godó Attila, a GOD-MIN Mérnöki Kft. ügyvezető igazgatója és tulajdonosa, a helyszín Tatabánya.

Főbb témák, témakörök:
 • ESD alapfogalmak (ESD, ESDS, stb.)
 • Az elektrosztatikus kisülés fizikája (Az ESD kialakulásának feltételei, stb.)
 • ESD elleni védekezés
  • EPA terület, ESD szabályok, ESD jelölések, stb.
  • Személyi ESD védelmi eszközök
  • EPA terület kialakítása: elvárások, vizsgálatok, megengedett módszerek
  • ESD védett munkaállomások, gépek, szerszámok és eszközök
 • ESD csomagolóanyagok (Az ESDS alkatrészek, termékek tárolása, szállítása EPA területen és EPA területen kívül)
 • ESD koordinátori alapfogalmak (Az ESD védelmi rendszer irányítói, felelősei, segítői és feladataik)
 • Az ESD védelmi rendszer kialakításakor alkalmazandó szabványok (Az ANSI/ESD 20.20 és az IEC 61340-5-1 szabványok alapján)
 • ESD mérőműszerek és felszerelések
 • ESD megfelelőségi mérések
 • ESD megfelelőségi mérések a gyakorlatban

Rendezvényünk igazodik a COVID-19 vírus terjedésével szembeni védekezést szolgáló szabályokhoz, alapelvekhez. Az esemény résztvevőinek létszáma maximum 10 fő, az oktatót is beleértve. Az oktatás helyszínéül szolgáló terem állandó UV-C és ózonos fertőtlenítése mellett, biztosítjuk a szükséges egyéni védőeszközöket és biztonsági távolságot az előadások alatt. Alkoholos fertőtlenítésre is sor kerül majd naponta.

RÉSZLETEK ÉS REGISZTRÁLÁS

ESD termékek

ESD termékek teljes skálája megtalálhatóak a termékkínálatunkban, melyekből tökéletesen kialakítható az aktuális ESD szabvány szerinti EPA terület. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

Forrasztástechnika

Számos vezető kézi forrasztástechnikai cég termékkínálata megtalálható cégünknél. Így könnyen megtalálhatja az Ön által használt típusokat vagy válogathat más gyártók termékeiből is. Összefoglaló katalógusainkban megtalálhatja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

Elektronikai kéziszerszámok

Cégünk különböző elektronikai kéziszerszám gyártó termékeit kínálja. Így könnyen megtalálhatja az Önnek szükséges szerszámokat, melyek megfelelnek az elvégzendő mukafeladat igényeinek. Összefoglaló katalógusainkban megtalálja az Ön által keresett termékeket, melyeket lapozgatós formában megtekinthet vagy letölthet.

 

ESD szolgáltatások

Cégünk gyakorlati szemléletű kihelyezett ESD oktatásokat végez az Ön telephelyén az Ön igényeinek megfelelően az aktuális EN és ANSI ESD szabványok szerint. Elvégezzük az EPA terület auditálását, felülvizsgálatát és javaslatot teszünk a javító intészkedésekre. ESD laboratóriumunk termék tanúsításokat és laborvizsgálatokat végez.

 

Partnereink